• Utrolig herlig! jubler Espen Hartvigsen fra Åstveit og Tina Nyheim Monsen fra Arna. Lørdag ble danseparet verdensmestere i swing boogie-woogie. Mesterskapet gikk av stabelen i Halmstad og juniorene tok en overbevisende seier.

Espen og Tina har vist at de er verdens beste juniorer. Forrige helg vant de World Cup i Wien og i helgen slo de til igjen.

— Det er fantastisk å kunne avslutte juniorkarrieren internasjonalt på denne måten. Det er dette vi har drømt om det siste året og jobbet knallhardt og målrettet for å få til. Vi har nådd vårt store mål, sier 17-åringene til Åsane Tidende.

Tårer og jubel

Jubelen stod i taket og Tina klarte ikke å holde tårene tilbake da seieren var et faktum.

For Espen var det en mer surrealistisk opplevelse å vinne VM.

— Det føltes som en helt vanlig konkurranse der og da. Vi var 100 prosent fokusert og gjorde det vi vanligvis gjør. Det var litt merkelig da vi vant. Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg ennå, men det begynner å gjøre det, ler den nybakte verdensmesteren til Åsane Tidende.

— Hvor stort er det å vinne VM?

— Dette er det største vi har opplevd innenfor dansingen. Det skal bli tøft å toppe dette, innrømmer Hartvigsen.

FEIRET: - Vanvittig deilig. Dette har vi jobbet knallhardt for å få til, men det har vært verdt det, sier Espen og Tina som kunne slippe jubelen løs og feire med en alkoholfri champagne etter VM-gullet i Halmstad. (Foto: Privat)