En 29 år gammel mann ble i dag pågrepet av politiet i Oslo etter å ha blottet seg ved to barnehager, skriver VG Nett.

— Han var iført en bukse hvor det var hull i lommene og han hadde åpen smekk, sier operasjonsleder Stig Tonsjø i Oslo politidistrikt til VG Nett.

- Styrker forklaringen

Den 56 år gamle bergenseren som er siktet i Lommemannen-saken har tilstått mindre enn halvparten av de 26 forholdene han er siktet for. Politiet mistenker ham for å stå bak rundt 160 overgrep, men 56-åringen mener andre må ha stått for brorparten av disse. Han sier også at han ikke har funnet på metoden med å bruke bukser uten lommefôr selv.

— Jeg kjenner ikke saken i Oslo i detalj. Men jeg har videreformidlet det jeg vet til vår klient. Dette styrker hans forklaring om at han ikke er den eneste overgriperen. Det er flere der ute, mener Gard Lier, en av 56-åringens to forsvarere.

Frykter ensporet politi

— Vi forventer nå at politiet aktivt undersøker denne informasjonen, og sjekker 29-åringen mot andre forhold. Det er viktig at de ikke låser seg fast i teorien om at vår klient har stått bak alle overgrepene, sier Lier til bt.no

Politiadvokat Jorid Kile Berg i Follo politidistrikt har ledet Lommemannen-etterforskningen. bt.no har ikke greid å komme i kontakt med henne i kveld.

Privat