Det er bare tre dager til det braker løs i Oslo med cupfinale, der Brann skal spille mot Ålesund. Feiringen i hovedstaden begynner allerede fredag på Saras Telt klokken 13. Så går det slag i slag til Cupfinaleshowet i Spektrum lørdag kveld.

— Nå går det som i 2004. Billettene forsvinner når det gjelder Spektrum. Vi har bikket 5000 billetter og vi har bare 400-500 billetter igjen. Jeg anbefaler alle å kjøpe seg billetter nå dersom de vil ha med seg showet, sier den tidligere lederen for Bataljonen, Frode Hellebø til BrannTV.

- Bergen eier Karl Johan

Bataljonen arrangerer showet i Spektrum sammen med SK Brann og Softball. Men det er ikke nok for Hellebø. For å være på den sikre siden har han like godt booket hele Karl Johan.

— Jeg hadde litt is i magen i forhold til Cupfinalen og booket like godt alt om er verdt å booke til en cupfinale på Karl Johan allerede før kvartfinalen. Så den gaten eier Brann og Bergen, så enkelt er det, sier han.

- Trygge på Karl Johan

Han anbefaler alle supporterne til å holde seg på Karl Johan og ikke gå ut i bakgatene til hovedgaten.

— På Karl Johan er vi trygge og der vi disponerer vi de fleste pubene. Det kommer til å bli bare bergensere fra Spikersuppen til Spektrum. Så lenge vi holder oss der, går det fint, sier han.

Her kan du lade opp til Cupfinalen med cupfinalelåten til Fjorden Baby! «Republikken» . eller Gest og Piddi sin cupfinalelåt.

2004: Slik så det ut i Oslo i 2004 etter at Brann slo Lyn i cuofinalen.
RUNE NIELSEN(ARKIV)
FEST: Bergenserne farget Karl Johan rød i 2004.
RUNE SÆVIG (ARKIV)