Mens politiet i dag uten resultat har lett etter den savnede tobarnsmoren Dung Tran Larsen (22), fortviler familien i Vietnam.

Moren og resten av familien ber nå daglig for den savnede tobarnsmoren, og tviholder på et lite håp om at 22-åringen fortsatt kan være i live.

Se BTVS reportasje med bilder fra Vietnam Sparer til billett

Sist uke kom Dungs far til Bergen. Nå avlyser familien i Bergen ferien sin for å få penger slik at moren til Dung også kan komme til Norge.

— Vi må tenke på familien. Derfor sparer vi penger for å kjøpe billetter slik at hun kan komme, sier Dungs onkel Dinh Chi Tran til BTV.

Dungs far Dinh Nhi Tran har visum for tre måneder, og vil aller helst bli i Norge til datteren er funnet. Han forteller at ekskona nå håper å komme til Bergen så fort det lar seg gjøre.

— Moren til Dung ønsker å komme til Norge så fort som mulig. Hun ønsker å finne Dung og passe barnebarna, sier Dinh Nhi Tran.

- Trolig drept

Politiet mener sannsynligheten for at Dung Tran Larsen er drept, blir større for hver dag som går.

— Omstendigheter i livet hennes, tilsier at vi ikke tror hun har reist av egen fri vilje, sier stasjonssjef Tore Salvesen ved Laksevåg politistasjon.

BER: Dung Tran Larsens mor og resten av familien i Vietnam ber daglig for den savnede tobarnsmoren.
PRIVAT/BTV