Nå er mannen tiltalt for tre voldsepisoder, den groveste i midten av februar i år.

I en leilighet i Bergen sentrum skal 20-åringen først ha rettet en kniv mot en annen mann, og samtidig gitt offeret beskjed om verken å skrike eller bevege seg.

Ifølge tiltalen ble offeret deretter beordret til å legge seg på magen, før 20-åringen bandt fast føttene og hendene. I tillegg skal han ha festet et tøystykke rundt hodet og munnen til mannen, slik at han fikk problemer med å puste. Deretter slo og sparket han offeret, og knivstakk han tre ganger i venstre lår og en gang i kneet, ifølge tiltalen. Knivstikkene førte til at offeret måtte sy 13 sting, og han ble sykmeldt i en uke. 20-åringen skal også ha uttalt «du må gi meg kortet ditt eller pengene dine» og «betal eller dø». Etter dette fikk han mannen til å ta ut 1700 kroner.

20-åringen er også tiltalt for en voldsepisode i midten av januar i år. Da skal han ha sparket og slått en annen mann slik at han ble påført sterke smerter i nakken.

Senere samme måned skal han også tatt grep rundt halsen til en annen mann, og truet med å skjære av hodet på ham. Mannen er også tiltalt for bruk av narkotika.

Politiadvokat Elisabeth Deinboll vil ikke kommentere saken. Forsvarer for mannen, Ingvar Baug Frostad, har ikke vært tilgjengelig for kommentar.