lokalt

Brenner i hytte på Sotra

Naboen har begynt å slukke, melder 110-sentralen.
lokalt

To «skremmeklovner» anmeldt

To utkledde menn i 20-årene ble anholdt i Bergen sentrum tirsdag kveld. De tar selvkritikk, men risikerer å måtte punge ut med inntil 10.000 kroner.
lokalt

Naboene kaller meg den rosa panteren

- Den eneste fargen jeg føler meg vel i, er rosa. Slik har det vært så lenge jeg kan huske. Skapene er full av rosa tøy. Naboene kaller meg den rosa panteren, og hvis jeg hadde tatt på meg noe annet, ville ingen kjent meg igjen. Mannen min har aldri klaget på stilen, det eneste var da jeg for noen år siden farget luggen rosa første gang. Da stønnet han høyt.
lokalt

Bergensbanen går som normalt

Bergensbanen går som normalt igjen etter strømstans tidligere i dag.
lokalt

- Alle har ei forteljing å dele

– Folk snakkar som ein foss om du berre lyttar og held kjeft, seier Bjørn Enes. Han lager videointervju med kvardagsfolk.
lokalt

Kjendisadvokat skal i avhør om mystisk likfunn

John Arve Breivik (54) ble funnet død i Åsane i januar. Nå skal hans advokat gjennom mange år, Ann Turid Bugge, i avhør om forsvinningen.
lokalt

Nå brygger det opp til ny Høyre-baluba

Med statsminister Erna Solberg som tilskuer på første rad, legger fylkeslaget hennes opp til en durabelig kamp om stortingsplassene.
lokalt

Aktor krever 20 års forvaring for overgrep mot åtte jenter

Statsadvokat Magne Kvamme Sylta mener tiltalte med kynisme og hensynsløshet forgrep seg på åtte jenter og bør få 20 års forvaring. Bistandsadvokatene ber om to millioner i erstatning til jentene.
lokalt

Hermstad topper MDG-liste

Nominasjonskomiteen vil ha Arild Hermstad på topp på stortingslisten til De Grønne i Hordaland, til tross for at han bor i Oslo.
lokalt

Gårdssalg til værs med nye alkoholregler

Etter at det ble lov å selge sterk sider rett fra gården, har fruktbøndene i Hardanger opplevd en markant økning i slaget.
lokalt

- Ei ære å bli samanlikna med Ivar Medaas

– Ein bauta i norsk kulturliv, meiner juryen. I kveld vart folkemusikaren Sigrid Moldestad tildelt Medaas-prisen på Den Nationale Scene.
lokalt

Politiet gav opp å stoppe alle som køyrde med mobil

Politiet tok inn 13.000 kroner på få timar i Førde sentrum. – Vi hadde rett og slett ikkje kapasitet til å stoppe alle, seier politiet.
lokalt

Serievoldtektsmann endret forklaring i ny sak

34-åringen er tre ganger dømt for voldtekt. Han sitter fengslet for en fjerde voldtekt og nekter skyld, men innrømmer samleie med en kvinne.