Stavanger Aftenblad skriver at politiet synes Ølberg er veldig interessant som oppmarsjområde før ranet, og at ranerne muligens trakk seg tilbake til Ølberg etter ranet av Norsk Kontantservice og drapet på Arne Klungland i Stavanger sentrum ved 08-tiden mandag morgen.

Det søkes fortsatt i Ølberg-området, men hovedsøkene, med blant annet politihunder, er avsluttet. Politiet sier at de har funnet "interessante ting" på Ølberg, men ikke avgjørende spor i noen retning, skriver Stavanger Aftenblad.

Tipsflommen etter ranet og drapet fortsetter. Politiet har nå fått 1450 tips i saken og godt over 300 vitner er avhørt. En stab på 70 politifolk er nå forsterket med en svensk etterforsker som er på plass i Stavanger, opplyste kriminalsjef Bjørn Andersen.

Politiet offentliggjorde i ettermiddag et bilde fra selve ransområdet.

Bilder viser krysset Klubbgaten — Haakon VII's, med Handelens Hus, kort tid før ranerne forlot åstedet. Bildet viser to mørke ransbiler, en Range Rover og en Ford Extension. Den ene bilen har nettopp rygget inn i en bossdunk utenfor hovedinngangen til Handelens Hus. Dunken veltet og en mengde tomflasker ble knust. Vitner har forklart Stavanger Aftenblad at dette skjedde få sekunder før ranerne stormet ut hovedinngangen til Handelens Hus, med bager fullpakket med penger.

Bildet viser også en sølvgrå Saab ransbil, bak treklyngen til venstre.

Midt i bildet står etter alt å dømme en raner.

De andre to mindre personbilene, en rød og en sølvfarget, er etter alt å dømme tilfeldig passerende som ikke aner at et av norgeshistoriens største og mest brutale ran er i full gang noen meter unna.

Bildet er tatt av et tilfeldig vitne, etter det Stavanger Aftenblad erfarer i området ved Rainbow Maritim Hotel.

Slik så det ut utenfor Handelens Hus kort etter ranet.