Kvinnen, som har bodd i naboområdet i hele sitt liv, fortalte at hun ble kjent med Kristiansen fra han var liten. Etter hvert som han ble eldre, fikk de bedre kontakt. Hun benyttet ham ofte som barnevakt for sin lille sønn, og Kristiansen fikk låne leiligheten hennes når hun var på ferie.

Åpen og ekte

-Han var liksom så åpen og ekte. Man kunne se det når han var sint og lei seg, og når han var glad, fortalte kvinnen, som betegnet han som godgutten.

Kvinnen sa i går at hun fikk sjokk da Kristiansen ble pågrepet for barnedrapene, og da han etter kort tid tilsto seksuelle overgrep mot ei lita jente ei nabolaget. Hun fortalte at hun umiddelbart tok initiativ til å få undersøkt om Kristiansen kunne ha foregrepet seg på hennes sønn.

_ Det var jo ganske naturlig å gjøre. Jeg tok sønnen min med til en psykolog, men det kom ikke fram noe som tyder på at det hadde skjedd noen overgrep, fortalte kvinnen.

Nektet blankt

Kvinnen fortalte at hun og Kristiansen hadde noen konfrontasjoner, og at Kristiansen som regel nektet blankt når han ble konfrontert med at han hadde gjort noe.

-Han kunne bli sint, men jeg har aldri vært redd for Kristiansen, fortalte hun i dag.

Viggo Kristiansen.
Arkivfoto