Politiet fikk melding om hendelsen like før klokken 13 i dag.

— Jeg kan bekrefte at det dreier seg om en familietragedie, sa politiførstebetjent Sveinung Ihle til Stavanger Aftenblad.

Funnet av vaskehjelp

Politiadvokat Karsten Monsen i Rogaland politidistrikt bekrefter at det er to voksne og to barn som er funnet døde.

De fire personene ble funnet på badet av en vaskehjelp. Hun fant først en lapp inne i boligen med teksten: «Vi ligger på badet. Ring politiet». Kvinnen kontaktet deretter politiet. Det er Aftenbladet som melder dette.

Politiet og ambulanse var raskt på stedet. Teknikere fra politiet undersøker nå åstedet. Politiet vil fortsette etterforskningen utover ettermiddagen med tekniske og taktiske undersøkelser.

— Det er helt utrolig at dette kan ha skjedd. Jeg hørte ingenting før jeg så at det kom masse folk i gatene, sier en nabo til Rogalands avis.

Venter med offentliggjøring

På en pressekonferanse klokken 15.30 sa politiadvokat Monsen at det er for tidlig å slå fast at det dreier seg om en familietragedie.

— Det er ting som kan tyde på at det er en familietragedie, men vi vil ikke trekke noen sikre konklusjoner om dette så langt, sa Monsen.

Ofrene er identifisert, men Monsen sier politiet venter med offentliggjøring til de har varslet alle pårørende.

Han ville ikke kommentere om det er funnet våpen i leiligheten, eller om de omkomne bar preg av ytre skader. Han kunne heller ikke svare på når de fire sist ble sett i live. Klokken 16.30 meldte TV 2 Nyhetskanalen at de omkomne var brakt ut av huset i kister.

Monsen ønsker ikke å opplyse noe om alder eller kjønn på de to barna. Politiet vil heller ikke å si noe om hvordan de fire har dødd, eller når dødsfallene har skjedd.

Ingen naboer sier de har lagt merke til noe spesielt med familien, som holdt seg mye for seg selv.

bt.no følger saken fortløpende.

Politiadvokat Karsten Monsen i Rogaland politidistrikt under dagens pressekonferanse.
Hansen, Alf Ove
De omkomne ble funnet i en av de fire leilighetene i dette huset på Storhaug.
Hansen, Alf Ove
Politiet på vei inn i huset.
Hansen, Alf Ove
Flere politibiler og luftambulansens legebil var på stedet da det ble kjent at flere personer var funnet døde i en bolig.
Fredrik Refvem, Aftenbladet
De omkomne ble funnet i en leilighet på Storhaug. Trykk «større bilde» for å se kartet i full størrelse. KART: AFTENBLADET