Nestlederen i Stortingets justiskomité, en tøff talsmann for hardere straffer mot blant andre pedofile, har hjulpet en tidligere straffedømt med å få skjenkebevilling til et utested i Oslo. John B. som den straffedømte kalles, fikk fire års fengsel i Tyskland for hallikvirksomhet. Han ble dømt for å ha drevet minst 300 tilfeller av organisert salg av barn og unge gutter.

Gratis alkohol som takk

I programmet kom det frem at Simonsen hadde tatt kontakt med sentrale politikere i Oslo for å presse på i saken. Det var nødvendig fordi politiet ikke kunne anbefale bevillingen på grunn av den tidligere dommen mot John B.

I Oslo kommune avvises det at Simonsens innsats hadde noen betydning for tildeling av bevilling. Men på skjenkestedet oppfattes det annerledes. Flere kilder uttaler i programmet at Jan Simonsen fikk gratis alkohol til seg og sine venner fordi han skaffet stedet bevilling.

Ulovlig skjenking

På utestedet, et kultursted for homofile og lesbisk, foregikk det ulovlig skjenking etter stengetid. Det beskrives orgier med eksperimentering med narkotika nattetid med svært unge menn. Jan Simonsen skal ha vært til stede på nachspiel.

Utestedet slås til slutt konkurs. Det viser seg at det ikke er betalt inn verken skatt, arbeidsgiveravgift eller moms.

Det hevdes i programmet at Jan Simonsen har deltatt på personalmøter på utstedet. Flere av møtene har foregått på Stortinget.

I et brev til TV 2 avviser Jan Simonsen at han har kjent til ulovligheter. Han avviser påstanden om at han har vært med på nachspiel. Han avviser å ha mottatt gratis alkohol.

Erotisk dans med 16-åringer

I programmet avsløres at Simonsens venn John B. er i gang med nye prosjekter. I annonser etterlyser han unge menn ned til 16 år til erotisk dans. Forretningsadressen for virksomheten er Jan Simonsens privatadresse. Og neste uke kommer et nytt program med nye avsløringer om Jan Simonsens venner.