Mannen ble funnet bakerst i bussen da denne kom til bestemmelsesstedet Hommersåk, en halv times kjøring fra Sandnes. Den skadde mannen lå da sammenkrøllet på et av de bakerste setene, og sjåføren trodde først han var beruset.

Etter legeundersøkelser ble det konstatert alvorlige bruddskader i hodet, og mannen ble fraktet til Haukeland. Mannen ble operert på sykehuset, og opplysningene fra sykehuset gikk ut på at mannen er utenfor livsfare, fikk NTB opplyst ved Rogaland politidistrikt natt til tirsdag.

Politiet vet foreløpig ikke hva som er skjedd i bussen, men etter det bussjåføren har forklart skal det ha vært et slagsmål mellom den skadde og en annen mann bakerst i bussen før bussen kjørte fra Sandnes busstasjon.

Sjåføren møtte en mann som gikk av bussen da han skulle gå på, og inne i bussen satt en rekke passasjerer. Passasjerene skal ha registrert noe de oppfattet som et slagsmål, men uten å forstå at en person ble alvorlig skadd. Politiet ønsker derfor å komme i kontakt med passasjerene for å få nærmere opplysninger om det som skjedde.

(NTB)