Politiet etterforsker om en person som i helgen framsatte trusler mot skolen, kan stå bak.

Det var da rektor Bjarte Nesheim skulle låse opp skolegården i dag morges at han oppdaget en mistenkelig pakke som var plassert på en mur i skolegården.

–Pakken hadde en klokke som gikk og flere ledninger som var koblet til batteriet, opplyser politiet til Haugesunds Avis.

Bombeeksperter fra Forsvaret vil komme til Gard skole i løpet av ettermiddagen.

Politiet kjenner ikke til om pakken inneholder sprengstoff, men sier at man på grunn av pakkens utseende ikke vil ta noen sjanser.

Natt til lørdag ble det lagt inn en trussel i gjesteboken på skolens hjemmeside. Meldingen er tilsynelatende fra en tidligere elev og den uttrykker aggresjon mot både Gard skole og Hauge skole, begge i Haugesund. Politiets etterforsker nå saken.Gard grunnskole i Haugesund ble mandag morgen evakuert etter at en bombelignende gjenstand ble funnet, festet til en vegg i skolegården.{nl}Foto: Alf-Robert Sommerbakk, Haugesunds Avis / SCANPIXGard grunnskole i Haugesund ble mandag morgen evakuert etter at en bombelignende gjenstand ble funnet. En polititjenestemann og skolens rektor, Bjarte Nesheim, kikker forsiktig inn i skolegården. NTB