– Den omkomne mannen er barnets far, men vi er fortsatt usikker på hvilken relasjon kvinnen hadde til de to, sier politiadvokat i Hedmark politidistrikt Iren Johnsen Dahl til NTB.

Dødsulykken førte til at veien på stedet rett nord for Våler sentrum ble stengt for trafikk tirsdag kveld.

Døde på stedet

Hedmark politidistrikt fikk melding om kollisjonen på riksvei 20 nord for Våler i Hedmark klokken 20.40. Allerede da var det klart at det dreide seg om en svært alvorlig trafikkulykke. Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut, samtidig som det ble rekvirert luftambulanse

– Trolig har bilen med de forulykkede svingt ut på riksvei 20 og frontkollidert med en møtende bil. De tre døde satt alle i samme bil, sier Dahl.

Årsaken ikke kjent

Hendelsesforløpet og ulykkesårsaken var uklar for politiet kort tid etter ulykken. Det er på det rene at riksvei 20 er forkjørsvei og at det trolig er 80-sone på ulykkesstedet. Politiet har ikke noen konkret mistanke om promille eller rus.

– Vi har to enheter på stedet. Åstedsgranskere er på stedet nå og Vegvesenets havarikommisjon for veitrafikk er på vei. Vi må la de få gjøre jobben sin før vi kan si noe mer, sier Dahl.

Mannen i den andre personbilen ble kjørt til Elverum sykehus med lettere skader.