Den ene bilen tok fyr og ble fullstendig utbrent, mens den andre ble totalvrak i ulykken som skjedde ved 16.30-tiden.

Feil kjørefelt- Vi arbeider fortsatt med å identifisere den tredje personen, opplyser lensmannsførstebetjent Svein Tore Bøe ved Råde lensmannskontor til NTB.

Han forteller at frontkolliderte etter at en av dem var kommet over i motgående kjørefelt.

— Det er ennå ikke helt klart om det var bilen på vei nordover eller bilen på vei sørover som kom over i feil kjørefelt, sier Bøe.

Politiet har avhørt en rekke vitner som befant seg i nærheten av ulykkesstedet. Vitneavhørene fortsetter mandag formiddag.

— Det var lang sammenhengende kø på E6 da ulykken skjedde, og det er klart at vi ikke kan utelukke at sammenstøtet skjedde under eller etter en forbikjøring, framholder Bøe.

Kraftig kollisjon, voldsom brann Ifølge to øyenvitner NTB snakket med på ulykkesstedet var de to personbilene begge i ferd med å kjøre forbi et svenskregistrert vogntog da ulykken skjedde.

Hengeren på traileren skal ha kommet borti den første bilen, slik at den fikk sleng på seg og kolliderte med bilen som kom etter.

Det var brede bremsespor i veibanen på ulykkesstedet som ligger like ved en bilauksjonsforretning i Råde.

De opplyste også at kollisjonen var svært kraftig, og at vrakdeler spredde seg over et stort område.

Brannen som oppsto i den ene bilen var så voldsom at den spredde seg til et skogholt i nærheten, men den ble raskt slukket.

Ulykken førte til store trafikkproblemer. Halvannen time etter ulykken sto køen sør for ulykkesstedet nesten stille.

Veien var stengt i begge retninger i flere timer, og ble først åpnet igjen ved 20.30-tiden søndag.NTB

Tre personer omkom da to biler frontkolliderte på E-6 ved Råde Søndag ettermiddag. Den ene bilen tok fyr etter kollisjonen, mens den andre (bildet) ble fullstendig deformert. Ulykken skapte naturlig nok lange køer på E6. Foto: Erik Johansen, SCANPIX