SISTE: Politiet har pågrepet begge de to mennene som er mistenkt for knivstikkingen. En mann har meldt seg selv for politiet.

Det skriver operasjonssentralen ved Oslo politidistrikt på Twitter, ifølge Aftenposten.no. Den første meldingen ble lagt ut klokken 10.38. Hendelsen skjedde under en helt ordinær billettkontroll på trikk nummer 13 mot Jar. Trikkeføreren meldte fra om knivstikkingen, som skjedde i 10.30-tiden.

Gjerningsmann på flukt

Det skal være to gjerningsmenn. Ifølge politiet er den ene pågrepet av politiet, mens den andre stakk av. Politiet lette med store styrker etter ham. Ifølge vitner løp han i retning Bygdøy Allé.

De tre knivstukne personene, en kvinne og to menn, skal ikke være livstruende skadet. En av billettkontrollørene er sendt til Ullevål sykehus, mens to er kjørt fra Oslo legevakt og videre til Akershus universitetssykehus. Alle tre ble knivstukket i låret.

Samler mannskapene

Politiet fikk først informasjon om at én skulle være skadet. Men det viste seg altså at tre personer hadde blitt knivstukket.

Det var kontroll på trikken da knivstikkingen fant sted, bekrefter kommunikasjonssjef for trikken, Cato Asperud.

— Nå skal vi samles på kontoret på Grefsen for å snakke om denne hendelsen. Vi har ulike måter å håndtere slike situasjoner på, sier Asperud.