Han ble brakt til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse og hadde kritiske skader. Ifølge Aftenbladet.no ble han operert torsdag, men sykehuset opplyser at han døde i løpet av natten.

Unge kvinner

Også to unge kvinner omkom i ulykken. Ifølge politiet skal traileren og minst en av personbilene ha frontkollidert.

Vogntoget var på vei vestover, mens de to personbilene var på vei østover på riksvei 46 da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent, og ingen vitner har foreløpig meldt seg.

Til sammen var fem personer involvert i ulykken. To personer, føreren av vogntoget og en passasjerene i en av bilene, slapp fra ulykken uten alvorlige skader.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 17.35 torsdag.

Kriseteam

Beredskapsansvarlig i Vindafjord kommune, rådmann Helge Thorheim, kalte torsdag kveld sammen kriseteamet, bestående av blant annet rådmannen selv, en beredskapsrådgiver, to personer fra det psykososiale kriseteamet i kommunen og en prest.

– Vi har opplyst at vi står til disposisjon for dem som trenger det. Særlig den psykososiale delen av teamet er beredt, sier Thorsheim til NTB.

Han sier det er stor sorg i hele kommunen etter den alvorlige ulykken.

– Tilsvarende kriseteam er kalt sammen i Sveio og Tysvær, der de omkomne bodde, og disse vil bistå de pårørende som trenger det, sier han.