Det er ganske nøyaktig to år siden Ida Traasdahl Carlsen oppsøkte en tatovør i Sør-Trøndelag. Hun hadde fått anbefalt tatovøren av flere venner, skriver adressa.no.

2500 kroner betalte hun for tatoveringen på leggen som skulle vise seg å gi henne voldsomme plager.

«Nå ringer du legen, ellers gjør jeg det»

I et intervju med Dagbladet i dag forteller 19-åringen leggen ble vondere og vondere for hver dag som gikk, og at hun ble slappere og slappere.

Hun trodde dette var normalt og at det ville gå over.

— Jeg møtte faren til en venn, som så på leggen. Han sa «nå ringer du legen, ellers gjør jeg det».

- Jeg gikk i koma

Ida ble sendt rett fra legen til St. Olavs Hospital. Infeksjon i såret etter tatoveringen hadde gitt henne blodforgiftning.

— Jeg gikk i koma, og ble holdt i koma i 2-3 dager. Deretter fulgte fire operasjoner. De måtte åpne såret igjen for å fjerne det de mente var kjøttetende bakterier.

19-åringen ble liggende tre uker på St. Olavs Hospital den sommeren. Ettersom det åpne såret på leggen ikke ville gro måtte Ida få transplantert hud.

— Jeg har ikke sovet en hel natt på to. Jeg er redd for at jeg ikke kommer til å våkne igjen, sier Ida i et intervju med TV-Adressa.

Går til søksmål

Brekstad-jenten krever nå erstatningen fra tatovøren.

— Det verste med det hele har vært å se hvordan mamma har hatt det. Hun har ikke hatt det bra, sier hun til TV-Adressa.

Tatovøren sier til Dagbladet at han mener jenten selv er skyld i infeksjonen, og peker på at det alltid er risiko for infeksjon etter at man har tatt en tatovering.

Han peker videre på at jenten tidligere har politianmeldt saken, og at det lokale lensmannskontoret har henlagt den.

Tatovøren varsler nå motsøksmål mot 19-åringen.

— Hun er ute etter penger, men har samtidig ødelagt vår næringsvirksomhet her. Vi er en liten plass, og alle her har hørt om dette, sier han.

Har du opplevd komplikasjoner med en tatovering? Diskuter saken her.

TV-Adressa
TV-Adressa