De to mennene oppholdt seg ved Shell-stasjonen i Konowsgate da de ble angrepet av 10 personer, som ankom åstedet i to biler like etter klokka 22.00. 20-åringene ble påført skadene med slagvåpen og kniv. Politiet hadde klokken 01.00 i natt ikke pågrepet noen, men slagsmålet ble filmet av bensinstasjonens videokamera. Denne filmen har politiet nå sikret seg.

Det antas at det er de tidligere kjente gjengene, A-gjengen og B-gjengen, som var involvert, og den ene av de skadde skal være lederen av B-gjengen.

Ingen vitner meldte seg etter slagsmålet, men de skadde 20-åringene sa like etter hendelsen at de ville anmelde angrepet, opplyser kriminalvakten i Oslo politidistrikt til NTB.

Senest 24. august var det et gjengoppgjør på Gr¿unerløkka i Oslo. Da ble det skutt mot en bil og to unge menn ble påført skader med stikk— og slagvåpen. Politiet bekreftet da at det var et oppgjør mellom den såkalte A-gjengen og B-gjengen, og mellom 15 og 20 personer var involvert.

Politiet på åstedet i går kveld sa til Dagbladet at det kan være en sammenheng mellom de to episodene, og at det kan komme flere som hevn.

NTB