De tre reiste sammen med bil fra byen Sagleipie i retning Toe Town sist fredag. Bilen ble senere funnet utbrent og flere døde ble funnet i nærheten. Lund var ikke blant dem, men nå er altså de to hjelpearbeiderne identifisert.

— Vi har nettopp fått melding via Jonathan Paye-Layleh, som arbeider for Associated Press og BBC i Liberia, om at de to liberiske ADRA-arbeiderne som kjørte sammen med Lund da de uforvarende kom opp i kamphandlinger nær byen Toe Town i det østlige Liberia sist fredag, dessverre er identifisert blant de døde som er funnet på åstedet, heter det i en pressemelding fra ADRA. D e to som er funnet døde er lederen for ADRA i Liberia, Emmanuel Sharpolu, og sjåføren Musa Kita. Ifølge ADRA sier forsvarsministeren i Liberia at Lund ser ut til å være bortført av opprørsstyrkene til Elfenbenskysten.

Organisasjonen tar dødsfallene tungt, men håper fortsatt at Lund kan bli funnet i god behold i Elfenbenskysten. Både Røde Kors og franske soldater er med i letingen etter nordmannen.

(NTB)