Væpnet politi jakter nå på en navngitt person etter en knivstikkingsepisode i Sars' gate på Tøyen i Oslo sentrum, skriver Aftenposten.no.

To menn på 45 og 46 år er skadet, og en av dem skal ha blødd kraftig fra armen. Ingen av dem skal imidlertid være alvorlig skadet.

Knivstukket inne i bil

— Knivstikkingen skjedde inne i en bil i Sars' gate. Vi har funnet en kniv på åstedet som vi tror gjerningsmannen har brukt, sier operasjonsleder Even Jørstad til Aftenposten.no.

Knivstikkingen skal etter det Aftenposten.no erfarer ha skjedd inne i en sølvgrå Toyota.

Politiet jakter på en navngitt iraker på rundt 25 år. Han har tynn skjeggvekst, og er kledd i jeans og en grå hettegenser.

— En person ble observert løpende fra stedet, og vi leter etter ham nå. Vi har diverse adresser å arbeide ut fra, sier vaktleder Oddleif Sveinungsen ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.

Kjenner ikke foranledningen

Politiet kjenner verken foranledningen til knivstikkingen eller hva slags forhold den mistenkte gjerningsmannen har til ofrene.

Krimteknikere er i ferd med å taue inn bilen slik at de kan undersøke åstedet og sikre bevis.

Mannen ble sist sett springende fra Sars' gate, og sprang inn i Lakkegata ved Slurpen. Politiet leter etter mannen i Tøyen-området og nedre Grünerløkka.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 12.43.

HANS O. TORGERSEN, AFTENPOSTEN