Tilstanden er alvorlig for en 17 år gammel jente og en 25 år gammel mann som natt til søndag falt ned fra en veranda i femte etasje i en boligblokk i Innherredsveien i Trondheim.

— Mannens situasjon betegnes som stabil, men han har fått svært alvorlige skader, og ligger i respirator, sier krimvaktleder Are Løw-Owesen til adressa.no.

Jenten har bruddskader, og skal opereres i løpet av dagen.

— Hun er våken, og sykehuset opplyser at hun ikke er livstruende skadet, sier Løw-Owesen.

Det var ved 01-tiden natt til søndag at politiet fikk melding om ulykken. Mannen og jenten ble sendt til St. Olavs hospital.

— Vi fant to personer liggende på plenen nedenfor blokka. Det ser ut til at de har falt ned fra trappesatsen i femte etasje. Begge er kjørt til sykehuset. Vi vet ennå ikke helt hva som har skjedd her, opplyste politiets innsatsleder på stedet Roar Selvnes til adressa.no i natt.

— Tilstanden er alvorlig for begge. Men ingen av dem er livstruende skadd, opplyser operasjonsleder Wiktor Pedersen i Sør-Trøndelag politidistrikt.

— Vi har avhørt flere vitner, og fortsetter med avhørene utover formiddagen. Det var fest i bygningen, og ingenting tyder på at dette var noe annet enn et uhell, sier Pedersen.

Ulykken skjedde i Innherredsveien i Trondheim.