Det ble terpet på tidspunkter fra joggere og turgåere som var rundt 3. Stampe. Advokat Pettersen gjør dette for å skape usikkerhet omkring Jan Helge Andersens forklaring om hva som skjedde til hvilke tidspunkter i Baneheia drapskveloden.

Drapsdagen jogget et vitne sammen med en venninne fra Kirkegata, over tunnelen og opp til 3. Stampe. De jogget videre rundt 3. Stampe, og de løp to runder rundt vannet. De to løp fra Kirkegaten klokka 17.45 og var ved 2. Stampe var klokka 17.55.

På første runden møtte ded to gutter som badet ved flytebrygga ved 3. Stampe. De traff et ektepar og en gammel dame som satt på en benk.

En 71 år gammel kvinne fortalte til politiet at hun startet en tur i Baneheia sammen med sin mann fra klokka 18.20 til 19.20 drapsdagen Hun fortalte i retten at ekteparet bruker cirka tre kvarter på turen. På vei tilbake stoppet kvinnen for å vaske beina ved nordenden av 3. Stampe, like ved sandstranden. Da var klokka 19.15. Det er det eneste sikre klokkeslett kvinnen har å forholde seg til fra turen i Baneheia denne dagen. I lagmannretten understreket kvinnen at tidspunktene hun har gitt til politiet er gjort med mange forbehold. Bare ett tidspunkt er sikkert, det er da hun vasket beina sine.

Ektemannen til kvinen fortalte som vitne i retten at de startet turen cirka 18.30 og var ferdig med turen cirka 19.15. De kan ha vært i nærheten av badeplassen jentene oppholdt seg på cirka klokka 19.05.

En 26 år gammel mann fra Kristiansand løp cirka klokka 18.30 fra sin bolig i Elvegata. Han løp mot Eg til Svartjønn, inn i Baneheia, tilbake til 3. Stampe, langs 2. Stampe og hjem. Vitnet var tilbake klokka 19.18 på sin bopel.

En 45 år gammel kvinne gikk en kort tur i Baneheia sammen med sin mann og kongepuddelen drapsdagen. Bilen ble parkert ved Svarttjønn klokka 18.45, har kvinnen forklart til politiet. Ekteparet var tilbake til bilen etter cirka ti til 15 minutter.