Telenor økte sine driftsinntekter i første kvartal med 43 prosent sammenlignet med første kvartal i fjor, til 21,9 milliarder kroner.

Resultat etter skatt var 3,7 milliarder kroner, mot 1,7 milliarder kroner i samme periode i 2005. I løpet av kvartalet økte det totale antall mobilabonnement med 7 millioner til 90 millioner.

– Jeg er glad for å kunne presentere et meget sterkt kvartal med betydelig vekst i inntekter og resultat. Vi ser nå resultatene av tidligere investeringer i økende kundemasse, kapasitet og dekning. Samtidig har alle mobilvirksomheter opprettholdt eller forbedret sin markedsposisjon, sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor i en pressemelding.

Telenor har en estimert markedsandel i Norge på 56 prosent, målt i antall mobilabonnement, ved utgangen av første kvartal 2006. Dette er på nivå med utgangen av fjerde kvartal 2005. Antall faste mobilabonnement økte med 28.000 i første kvartal, mens det totalt sett var en reduksjon i antall abonnement (fast og kontant) med 9.000.