Klokken 11.20 fikk politiet melding om at taket på en Rimi-butikk i Frankendalsveien i Larvik i Vestfold har kollapset.

Innsatsleder Tor Gunnar Holt opplyser til Aftenposten.no at en kvinne er skadet og kjørt til Sykehuset Vestfold avdeling Tønsberg. Politiet er imidlertid usikre på om det fortsatt kan være andre inne i ruinene.

Fikk reol over seg – Hun er kjørt til syekhus etter å ha fått en reol over seg. Kvinnen sier at det var en annen kvinnelig kunde som gikk like ved henne da raset gikk. Etter at raset kom vet hun ikke hvor det ble av kvinnen, sier Tor Gunnar Holt til Aftenposten.no.

Politiet jobber derfor videre med søk for å finne ut om det fortsatt kan være mennesker inne i butikken.

Takrestene inne i butikken blir fjerne ved hjelp av en mobilkran. Hundefører Ian Christie vil nå gjennomsøke ruinene med redningshunden «Sefo».

Kom seg ut Utover dette skal ingen være alvorlig skadet.

– De ansatte har kommet seg ut, og er i god behold, sier operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til Aftenposten.no.

Taket kollapset trolig som følge av tyngden av snølasten, ifølge politiet. En gravemasking, en mobilkran og redningshunder er tilkalt for å søke etter den savnede kvinnen. Alle tilgjengelige ambulanser ble kalt ut til stedet da meldingen om kollapsen kom. Det ble også tilkalt en luftambulanse.

Taket på denne Rimi-butikken raste sammen på grunn av store snømengder.
Per Annar Holm, Aftenposten