1. desember er siste dag TVNorge får levert nyheter fra TV 2. Den formelle oppsigelsen er sendt til TVNorge, og 11 ansatte mister jobben.

— Årsaken til at vi sier opp denne avtalen er at det er unaturlig for TV 2 å produsere nyheter for en konkurrerende kanal, sier nyhetsredaktør Kjell Øvre Helland til TV 2.no.

Skal fjerne alle utgifter TV 2s ledelse har pålagt nyhetsavdelingen å fjerne alle utgifter i forbindelse med at produksjonen av TVNorge-nyhetene stopper. Derfor får de elleve ansatte som mister jobben ikke tilbud om annet arbeid i TV 2. De elleve som må gå jobber direkte med TVNorge-prosjektet.

— Vi har hatt flere møter med TVNorge om dette de siste månedene, og fredag meddelte vi vårt standpunkt i muntlig form. De det gjelder i TV 2-systemet ble orientert om beslutningen i helgen, sier Øvre Helland. NTB

UNATURLIG: - Årsaken til at vi sier opp denne avtalen er at det er unaturlig for TV 2 å produsere nyheter for en konkurrerende kanal, sier nyhetsredaktør Kjell Øvre Helland til TV 2.no.
Knut Egil Wang