Nancy Sinatra

Alder: 62

Kjent som: Frank Sinatras datter, som på 60-tallet gikk i tidenes mest kjente cowboystøvler, kombinert med tiårets korteste skjørt.

Hiten «These Boots Are Made For Walking» er en klassiker.

Hva holder henne ung? — Daglig trening sier Nancy. Mest Pilates-trening, men også jogging. Jeg har trent daglig siden 1962! I min alder må man jo holde seg i form.

Om musikkbransjen: - Når kvinner passerer 60 er de helt uinteressante for musikkindustrien. Mens menn derimot kan bare holde på! Tenk på Rolling Stones, Mick Jagger er bare et år yngre enn meg og Ringo er på samme alder, sier Nancy oppgitt. Om menn: - Menn! Vi føder dem, oppdrar dem og gifter oss med dem. Når vi blir gamle bare dropper de oss for yngre kvinner, sier Nancy i et intervju med amerikanske L.A Magazine.

Cliff Richards

Alder: 62

Kjent som: Helsebevisst og kristen smørsanger, som appellerte til ungpiker på 50- og 60-tallet. Ungpikene er nå blitt voksne og liker fortsatt Sir Cliff. Han var vokalist i The Shadows, og har låter som «Living Doll» og «Congratulations» på samvittigheten.

Hva holder ham ung? - Det har nesten blitt religiøst for meg bare å spise en gang om dagen. Cliff har dessuten uttalt at han ikke er prinsipiell motstander av kosmetiske operasjoner.

Om musikkbransjen: - Mange radiostasjoner har nektet å spille mine sanger fordi jeg er for gammel. Jeg forstår at mange ikke liker det jeg synger. Jeg liker ikke alle jeg heller.

Om kvinner: - Det er et kompliment at de fortsatt er interesserte. Jeg har ikke trent på mange år.

Tina Turner

Alder: 62

Kjent som: Rockens bestemor. Annonserte etter turneen i 2000 at hun ikke kom til å spille live mer. Har superhiter som «What's Love Got To Do With It» og «Simply The Best» på samvittigheten.

Hva holder henne ung? - Jeg har fått all den treningen jeg trenger gjennom mine konserter fra jeg var 17 år gammel. Dessuten spiser jeg mye thai-mat, og bunkevis med salat.

Om menn: - Jeg har vært samboer med min mann Erwin i 14 år nå (1999), og vi kommer aldri til å gifte oss. Vi er som et ektepar likevel.

TRENT: Nancy Sinatra (62) sier hun har trent daglig siden 1962. Her fra Øyafestivalen tidligere i sommer.
FOTO: SCANPIX