Her kan du se nettsiden!

En misfornøyd SAS Braathens-kunde har kontaktet bt.no på grunn av den pågående streiken.

– Jeg har mistet to svært viktige frilansjobber de siste månedene på grunn av de ufine forhandlingsmetoder innad i selskapene.

Udugelig ledelse

Inntrykket man sitter igjen med er at det eksisterer en ukultur innad i bedriften, ellers kunne aldri en slik situasjon oppstått, skriver en trønderen med navn Christian.

Han mener ledelsen burde fått sparken for udugelig lederskap, som kan kjøre bedriften sin opp i streikeuføre.

– I all min irritasjon satte jeg meg ned og lagde en liten nettbutikk med diverse produkter som gjenspeiler mitt forhold til denne konflikten. Jeg har jo tid til det, i og med at jeg ikke sitter på et fly til en lukrativ og prestisjefylt jobb, sier Christian.

Nå håper at noen vil gå inn på nettbutikken og kjøpe noen av produktene med det sarkastiske budskapet. Nettsiden fungerer slik at hvem som helst kan gå inn og designe sine egne ideer. En kan siden bestille x antall av det man vil ha og får varene tilsendt.

— Jeg skulle gjerne hatt en buttons eller et kaffekrus neste gang jeg blir nødt til å fly med SAS Braathens, sier Christian til bt.no

Tragedie

Elisabeth Goffeng, første nestleder i Norsk kabinforening synes det er en tragedie hvordan merkevarenavnet SAS Braathens går på en kraftig smell i disse dager. Hun har ikke selv sett noe til den spottende nettsiden.

– Dette er en tragedie, men fullstendig skapt av ledelsen selv etter deres splitt og hersk-taktikk i forbindelse med fusjonsprosessen, sier hun til bt.no.