Så godt som alle spanske ukeblad har romansen mellom den norske modellen Eva Sannum og prinsen på forsiden denne uka, men det er Lecturas som går lengst og spår bryllup.

Uten å oppgi noen kilder hevder Lecturas at kongehuset vil kunngjøre forlovelsen mellom Sannum og prinsen etter en prisutdeling 26. oktober.

Andre blader, som Hola, Semana og Diez Minutos går ikke like langt. De viser til at Sannum har forlatt sin karriere som modell og gjenopptatt sine studier. Dessuten skriver de at hun har byttet bil og nå kjører et spansk merke.

Ifølge nettsiden til avisen El Mundo tyder alt på at datoen for et bryllup nærmer seg. Avisen viser til artikkelen i Aftenposten tirsdag om at Eva Sannum får undervisning i katolsk religion.

Avisen skriver at dette, i tillegg til hennes stadige besøk i slottet Zarzuela i det siste, er et tegn på at kronprinsen endelig vil gifte seg med Eva Sannum.

Eva Sannum og kronprins Filipe koste seg i bryllupet til Haakon og Mette-Marit. Spanske medier spår at Eva og Felipe er neste par ut.
Foto: Scanpix