Dykkere fra politiet søker nå i Sandefjordsfjorden etter en antatt drept person. Det gjennomføres også søk på overflaten.

— Vi har mottatt informasjon om at det skal ha blitt begått et drap i Sandefjord i perioden 10.-11.april. Den drepte skal ligge i Sandefjordsfjorden, opplyser politiadvokat Hilde Aas Valle i Vestfold politidistrikt til Aftenposten.no.

Politiet kjenner ikke den antatt avdødes identitet, og baserer informasjonen på opplysninger fra mannen som hevder å ha utført drapet.

— Den antatte gjerningsmannen er siktet for drap, og er tatt hånd om av helsevesenet, sier Valle.

Politiet har ikke mottatt noen savnetmelding den siste uken som kan settes i forbindelse med det antatte drapet. Opplysningene er imidlertid av en slik karakter at de allikevel har iverksatt etterforskning og søk i sjøen.

De kan heller ikke utelukke at opplysningene om at det er begått et drap ikke medfører riktighet, og ber nå personer som kan ha opplysninger om en eventuell konfrontasjon mellom to personer på nattestid i Sandefjord i det aktuelle tidsrom, om å ta kontakt med politiet på telefon 33 34 44 00.