Politiet offentliggjorde torsdag overvåkningsbilder hentet fraen buss samme dag som hun forsvant.

Bildene viser tydelig hva slags klær SigridSchjetne hadde på seg da hun forsvant.

— Da vises det tydelig hvilke klær hunhadde på seg, slik at folk kan få et tydeligere bilde av det. Samtidig vil detvære til hjelp for dem som er ute og finner gjenstander, om det de finner kanvære gjenstander av interesse for politiet eller ikke, sier politiinspektørHanne Kristin Rohde til aftenposten.no.

Går på bussen

Politiet orienterte torsdag om status i saken om SigridGiskegjerde Schjetne.

Bildene er tatt når hun går på 69-bussen på Tveita stasjonklokken 19.45 lørdag 4. august.

BlåConverse-sko

Bildene kaster lys over hva slags sko som ble funnet i vedKanvas-barnehagen på Østensjø, der Schjetne trolig forsvant: Det dreier seg omblå Converse-sko.

— De ble ikke funnet pent oppstilt.Det så ut som de var kastet utover, sier Rohde til aftenposten.no.

De lå litt fra hverandre, men det er ikke snakk om mange meter.

Ved barnehagen ble det også funnet en hvit ankelsokk ogSchjetnes mobiltelefon. Senere er det blitt funnet en hvit ankelsokk på Skulllerud,men politiet avventer DNA-analyser før man kan slå fast om også dette erSchjetnes sokk.

Etterlysersølvgrå Golf

Politiet etterlyser torsdag også føreren av en sølvgrå Golf somskal ha kjørt nedover Låveveien i tidsrommet Schjetne forsvant.

De ble ikke funnet pent oppstilt.Det så ut som de var kastet utover

Hanne Kristin Rohde, politiinspektør, om skofunnet

— Vi etterlyser føreren av det somtrolig er en sølvgrå Golf. Den skal ha kjørt Låveveien i retning Østensjøveien,sa Hanne Kristin Rohde.

Fra før av har politiet etterlyst føreren av en bil som stoparkert med lysene på utenfor Kanvas-barnehgaen på Østensjø. Denne føreren harennå ikke meldt seg for politiet.

Politiet har fått tips om nok en bil som skal ha kjørt forbibarnehagen i retning Østensjøvannet.

800tips

Politiet sitter på en overvåkingsvideo fra en Statoil-stasjon.Denne videoen kan ha fanget opp de etterlyste bilene. Det er mulig at politietkan gå ut med disse bildene i løpet av torsdagen.

Politiet har fått rundt 800 tips i saken, og flere har meldt omat de hørte skrik og rop i det aktuelle tidsrommet. Derfor vil politietkartlegge hvilke fester som ble holdt i området.

— Det er viktig for politiet å lokalisere fester, og vi berpublikum som har vært på fest i området ta kontakt med oss. Dette gjelder bådevoksne og ungdommer, sier Rohde.

Publikum som har tips kan ringe politiet på telefon 22 66 96 00.