— Vi har mottatt henvendelser på skiltet i dag, og da vi ble gjort klar over dette valgte vi å fjerne det med det samme, sier leder for kantinedriften til Studentskipnaden i Agder, Jon Egil Andersen, tilNordlys.

Dundrende flate

Og bedyrer at det er en ansatt som har laget skiltet.

— Vel uvitende om hva de har gjort, sier han og forteller til avisen at kantinen har hatt en tradisjon med morsomme markeringer på merkedager.

Når Nordlys' journalist spør sjefen for kantinen om de kommer til å vurdere å gjenta markeringen neste år, bedyrer han følgende:

— Nei, det kan jeg love allerede nå at det ikke kommer til å bli gjort. Vi beklager sterkt det som har skjedd, og her er det ikke annet å gjøre enn å legge oss dundrende flate. Dette er noe som er gjort i ren uvitenhet og i beste mening, men som altså har kommet helt feil ut.

Humor

— Jeg lo da jeg så den og måtte bare dele den på Facebook, forteller sykepleierstudenten Trude Frivåg Sæterstrand (30) som nå blir nedringt fra aviser og fjernsynsstasjoner.

- Er du same selv?

— Det er ikke noe same i meg bortsett fra lappen jeg spiste tidligere i dag, ler Sæterstrand, som flyttet tilbake til Kristiansand høsten 2012 for å ta sykepleierstudiet.

— Det er en fantastisk god skole, en god utdanning og en veldig god kantine, sier hun.