Det var klokken 21.05 at en trailersjåfør ringte til politiet og fortalte at han var blitt truffet på venstre side av kjøretøyet på sletta gjennom Fevikmarka.

– Sjåføren stoppet vogntoget på rasteplassen rett vest for avkjøringen til Nedenes på E18. Her kunne han telle ni skudd fra et paintballgevær som hadde truffet vogntoget fra sidevinduet og bakover, opplyser operasjonsleder Asbjørn Enoksen i Agder politidistrikt til Grimstad Adressetidende.

Politiet rykket ut til stedet, men hadde sent torsdag kveld ikke funnet den eller de som sto bak.

Ingen ble skadd, og hendelsen førte heller ikke til noen ulykke. Politiet ser likevel svært alvorlig på hendelsen. Også tidligere har nemlig bilister som er på farten på hovedveien mellom Grimstad og Arendal, vært plaget av pøbler som terroriserer kjøretøyene, skriver avisen.

I oktober i fjor kastet ungdommer minst tre hjemmelagde brannbomber, såkalte molotovcocktails, ned på veibanen ved den østre åpningen av Grimstadporten. Samme høst skjøt ungdommer med luftgevær mot en bil som passerte under brua mellom Vik og Bringsverd på E18. Andre kjøretøyer er blitt beskutt med spretterter. Ammunisjon har vært klinkekuler og steiner. Også flasker er kastet mot kjøretøyer.