— Jeg kan bekrefte at min klient er pågrepet av politiet. Han er siktet for forsettlig drap, sier advokat Sigurd Klomsæt, som representerer 37 åringen, til NTB.

Etterforskningsleder Arne Pedersen i Agder politidistrikt ville ved 04.30-tiden natt til onsdag ikke kommentere pågripelsen eller utviklingen i saken overfor Agderposten.

Pågrepet i Grimstad

37-åringen ble ifølge avisen pågrepet i en politiaksjon i Grimstad ved 01-tiden natt til onsdag. Mannen ble arrestert på sin arbeidsplass. Polititjenestemenn holdt ved 03-tiden natt til onsdag vakt ved mannens arbeidsplass og bopel i Grimstad.

Det var ved 04-tiden usikkert om flere var pågrepet, skriver avisen.

37-åringen skal, sammen med en 31-åring, ha vært i politiets søkelys helt siden den 27 år gamle Zia Anwar ble funnet død i en utbrent bil på Stoa industriområde natt til søndag 16. april i år. De to mennene er hverandres alibi i saken. Mennene har vært inne til flere avhør hos politiet.

Nekter straffskyld

Ifølge advokat Klomsæt nekter hans klient straffskyld etter siktelsen.

— Han aviser alt og stiller seg helt uforstående til siktelsen, sier Klomsæt.

Ifølge advokaten er 37-åringen brakt til politihuset i Kristiansand for avhør. Klomsæt bekrefter at klienten er tidligere straffedømt, blant annet for vold.

(NTB)