• Min familie og jeg er i en veldig presset situasjon nå, sier standupkomikeren Shabana Rehman. Hun angrer ingenting, og sier at søsteren støtter henne 100 prosent.

Søsterens restaurant Rehmans ble beskutt natt til onsdag, og det blir satt i sammenheng med Shabana Rehmans «rumpestunt» på filmfestivalen i Haugesund.

— Jeg vil ikke kommentere spørsmål om politibeskyttelse, men jeg opplever at politiet tar saken svært alvorlig og jeg har en god dialog med dem, sier Rehman til NTB etter at hun torsdag stilte opp på Tabloid i TV 2.

Hun vil ikke svare på om hun selv har mottatt trusler, men er bekymret over at familien hennes nå er i offentlighetens søkelys.

— Jeg har vært en offentlig person i fem år, og har vært utsatt for mobbing og sjikane. Jeg er vant til mediene. Familien min er ikke det, og for dem er dette veldig tøft, sier hun.

Hun håper ikke skyteepisoden fører til at gjestene blir redde for å besøke søsterens restaurant:

— Hun har bygd opp dette stedet, og min søster støtter meg 100 prosent. Hun har ikke latt det som er skjedd gå ut over meg. Jeg er veldig stolt av henne, sier Rehman.

<b>PRESSET:</b> Shabana Rehman føler hun er i en presset situasjon. Torsdag kveld var hun gjest i Tabloid på TV2.<br/>FOTO: SCANPIX