Politiet opplyser nå at 29 år gamle Belur Sardar skal ha vært forsvunnet i en snau måned fra hjemmet sitt i Mjøndalen i Nedre Eker.

Belur Sardar er opprinnelig fra Irak, hun er 167 centimeter høy, kraftig, og har mørkt, halvlangt hår. Hun var trolig kledd i en svart bukse og en grønn jakke da hun forsvant. Hun bar på en svart sekk, ifølge en pressemelding fra Søndre Buskerud politidistrikt.

Firebarnsmoren skal ha vært forsvunnet i en snau måned.

Nå ønsker politiet alle opplysninger om den savnede, og de vil ha kontakt med alle som kan ha sett henne, enten før eller etter 30. april.

Ingen spor

– Vi går bredt ut i etterforskningen og bruker tiden på å kartlegge hva som har skjedd i tidsrommet da hun forsvant, sier lensmann Øyvind Aas i Nedre Eiker.

Til tross for at det er tatt en rekke etterforskningsskritt for å finne ut hvor den savnede 29 år gamle kvinnen kan befinne seg, står politiet fortsatt uten spor. Kvinnen har ikke etterlatt seg elektroniske spor fra bankkort eller mobiltelefon, ingen har meldt at de har sett henne og hun skal ikke ha vært i kontakt med familien sin utenfor Norge.

– Kripos bistår med å gå igjennom det vi har gjort i etterforskningen så langt. Vi går igjennom alt på nytt, sier lensmannen til NTB.

Ingen mistenkte

Kripos hjelper også til med selve letingen etter 29-åringen.

Ektemannens siste observasjon av den savnede kvinnen var ifølge politiet mellom klokka 7 og 7.30 mandag 30. april. Paret har fire barn under ti år sammen.

– Ektemannen har status som melder. Vi har løpende kontakt med ham i forbindelse med etterforskningen. Når vi nå etterlyser henne med navn og bilde, er det også i samarbeid med ham, sier Aas.

Han understreker at politiet etterforsker dette som en savnetsak, og det fortsatt ikke er noen mistenkte i saken. (©NTB)

29 år gamle Belur Sardar har vært savnet i nesten en måned.