Den savnede 31 år gamle polakken ble tirsdag kveld funnet død i en kulp ved fossen hvor han ble meldt savnet i Geiranger i Stranda på Sunnmøre.

— Vi har ikke fått mannen på land og identifisert ham ennå, men det er ingen andre savnede i området. Vi er rimelig sikre på at det dreier seg om den savnede 31-åringen, sier stabssjef Kåre Hanken i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Polakken ble meldt savnet etter at han forsvant fra et turfølge ved Storseterfossen sent mandag kveld.

Mannen gikk sammen med seks andre en tur til fossen for å nyte utsikten. Da de skulle ned igjen rundt midnatt, var 31-åringen forsvunnet.

De andre trodde at han kanskje hadde gått i forveien, men fant ingen da de kom ned. Politiet fikk melding om saken ved 4-tiden natt til tirsdag og startet letingen i morgentimene.

Tirsdag ettermiddag ble en sekk funnet i elva under fossen, og reisefølget identifiserte den som den savnedes. I 21.30-tiden fant dykkere mannen død i en dyp kulp ved fossen.

Mannen ble funnet på et ulendt sted med bratte fjellsider, så vi må antagelig vente til onsdag med å få ham på land, sier Hanken.

To helikoptre, fire hundeekvipasjer, 20 bakkemannskaper fra Røde Kors var med i letingen. Politiet satte tirsdag kveld inn dykkere og klatrere i søket.