Mannen er siktet for drap, men verken han eller parets felles barn er kommet til rette.

Samboeren, en norsk statsborger i 30-årene, er etterlyst både i Norge og internasjonalt etter at politiet besluttet å sikte ham på bakgrunn av opplysninger de mottok i løpet av dagen og kvelden.

Kriminalteknikere var på stedet, og politiet arbeider med å kartlegge mannens siktedes bevegelser, heter det i en pressemelding fra Follo-politiet sent lørdag kveld

Follo-politiet får hjelp fra kolleger i andre distrikter, og Søndre Buskerud politidistrikt opplyser at de har bistått i letingen etter en bil. Også grensepolitiet og Kripos er varslet.

Ingen kontakt

— Politiet har ennå ikke lyktes med å få kontakt med samboeren og parets felles barn. Det er vår høyeste prioritet nå, opplyste fungerende politimester i Follo politidistrikt, Ida Melbo Øystese, på en pressekonferanse lørdag kveld.

Politiet sier de etterforsker saken bredt, men utover det er de forsiktige med å si for mye om hvordan de arbeider for å få tak i mannen.

— Vi ønsker ikke å kommentere de skrittene vi tar, men vi bruker de rutiner vi har i slike saker, sier politiadvokat Lars Lanes Østby til NTB.

Samboeren er ikke en kjenning av politiet, ifølge NRK, og naboene sier at de var stille og rolige mennesker. Etter det kanalen erfarer er parets barn rundt ett år gammelt.

- Hørte skrik

Politiet rykket ut til rekkehusleiligheten på Trollåsen i Oppegård like etter klokka 14 lørdag etter å ha fått melding om at en kvinne i 30-årene var drept i sin egen bolig.

Da de kom fram, kunne da bare konstatere at kvinnen var død. Hun ble funnet med stikkskader på kroppen, men politiet avviser at hun ble drept med kniv.

Det antas at drapet skjedde natt til lørdag, og kvinnen ble funnet i leiligheten av familiemedlemmer tidlig på ettermiddagen, ifølge NRK.

Naboer skal ha hørt et skrik fra leiligheten i 1-tiden natt til lørdag. Samboerparets bil forsvant fra stedet kort tid etter.

Politiet opplyser at alle tilgjengelige ressurser settes inn i det videre arbeidet.

Området rundt boligen på Trollåsen er sperret av mens politiet arbeider med å sikre spor på åstedet. I tillegg avhøres vitner.