Det var i april og mai i 2004 at mannen var på besøk i hovedstaden. Regningene kom på henholdsvis 67.000 og 130.000 kroner. I en stevning til Oslo tingrett krever mannen hele beløpet tilbake av Saxon Bar og Restaurantdrift, som driver String.

Innehaveren, Magnus Saxon Morland, sier det er en smal sak å svi av 130.000 kroner på en kveld på klubben hans. Ei flaske champagne koster 29.750 kroner, mens sigarer til 750 kroner stykket bidrar til at tusenlappene flyr fort. Jenter som danser nakne på bordet tar 500 kroner sangen.

– Det fløt i damer og champagne. Mannen spanderte både på jentene og på andre kunder, sier innehaveren til Dagbladet.

Ifølge avisen hevder forretningsmannen at han ikke kan stå økonomisk ansvarlig for at Visa-kortet, som skal ha vært familiebedriftens representasjonskort, ble belastet med til sammen 200.000 kroner.

Det saksøkte selskapet hevder at mannen var ved sine fulle fem, og må stå for kvitteringene.

– En ting er sikkert. Han er ikke blitt lurt. Vi godtar aldri at noen legger kortet i baren. Alt skal betales på forhånd. Han har nok heller fått et forklaringsproblem hjemme, sier Morland.

Det er satt av to dager til rettssaken, som starter torsdag.

Innehaveren husker godt mannens besøk, men mener regningen ikke er oppsiktsvekkende. Han viser til rekorden som lyder på 216.000 kroner, og mannen som betalte den regningen, har kommet tilbake mange ganger siden.