Ekteparet mener at de samtidig så en rød Opel stasjonsvogn stående parkert ved grustaket, skriver Aftenposten.

— Det så ut som om mannen spadde i jorda 15-20 meter fra der han hadde parkert bilen. Jeg reagerte først på måten kjøretøyet, en eldre Opel stasjonsvogn, sto parkert på. Den hadde fronten ut mot veien, og bakluken var åpen. Jeg og kona kommenterte at det var en underlig parkering, forteller Dag Sjøblom.

Den røde Opelén kan være bilen til Gamal Hosein (35) som er siktet for å ha drept eller medvirket til drap på sin kone Gry (28). Hosein nekter for å ha drept sin kone, og politiet har foreløpig ikke funnet noe lik.

Grundige søk Politiets teori er at ekteparet kan ha sett drapssiktede Gamal Hosein mens han gjemte liket av hustruen Gry like ved grustaket s om har vært gjenstand for grundige søk de siste dagene. Fire andre personer har fortalt politiet at de har sett en rød stasjonsvogn i Trommedalsområdet lørdagen da Gry forsvant.

Etterforskningsleder, politiadvokat Jon Harald Borgen, bekrefter at de har fått inn en observasjon av en mann med spade i grustaket. Han betegner observasjonen som svært interessant.

Utvider søket En hundepatrulje har i tre dager lett etter spor av Gry i det aktuelle området øverst i Trommedalen, men uten resultat. Politiet i Skien har fått spesialtrente hunder fra politiet i Oslo og Asker og Bærum som nå brukes i letingen. Hundene er opplært til å finne døde mennesker.

Forsvaret har tilbudt politiet å bruke noen av Forsvarets hunder, men politiet har ennå ikke tatt stilling til tilbudet. Politiet utelukker ikke at søkene etter Gry kan bli utvidet til andre områder hvor det er sett en rød bil som kan tilhøre Gamal Hosein.

Les også: — Ære ingenting med muslim å gjøre