Under dekke av å være en 18 år gammel kvinne, greide den 23 år gamle mannen å lokke bank— og kredittkortopplysninger fra flere menn på internett.

Mennene ga fra seg den sensitive informasjonen etter at de ble lovet å få se nakenbilder av jenta dersom de betalte telefonutgiftene hennes, melder NRK.

Én mann ble fralurt alle sparepengene sine etter at ha ga fra seg Mastercard-nummeret sitt. Han skulle i utgangspunktet betale 25 kroner, men i stedet ble kontoen hans tømt for 286.000 kroner etter at han oppga koden til kortet, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Nå er 23-åringen dømt for åtte tilfeller av grovt bedrageri, to forsøk på grovt bedrageri og for elleve simple bedragerier. Totalt skal han lurt til seg 1,3 millioner kroner.

Foruten en rekke mindre forhold ble 23-åringen også dømt for å ha brutt opp 13 av Postens brevkasser, blant annet for å få tak i person- og kontoopplysninger.

I retten sa mannen seg skyldig etter tiltalen. I dommen legges det vekt på at han har vært svært samarbeidsvillig overfor politiet, og at han selv har bidratt til at flere av de påtalte forholdene ble oppdaget og etterforsket.