Politiet over hele landet melder om en svært rolig nyttårsfeiring. Selvsagt med det sedvanlige innslaget av fyll og spetakkel, men med svært få alvorlige ulykker og branner sammenlignet med tidligere år.

Flere steder i landet ble det arrangert offentlig oppskyting av fyrverkeri. I Oslo dro en stor folkemengde til Vigelandsparken for å bivåne fyrverkerifesten der, og i badebyen Drøbak samlet flere hundre seg for å se på rakettoppskytingen ved moloen på havnen.

Også i Trondheim spanderte kommunen et festfyrverkeri på innbyggerne. Rakettoppskytingen foregikk ved Kristiansten festning, og et tett snøvær så lenge ut til å skape problemer. Men like før midnatt letnet det, og byens innbyggere kunne bivåne det hele uten problemer.

I Stavanger sørget kommunen for fyrverkerioppskyting hele fire forskjellige steder i byen, og brannvesenet melder at forbudet mot fyrverkeri i sentrum så ut til å bli respektert av de aller, aller fleste.

Om det er forbudet mot pinneraketter som gjorde utslaget, er det for tidlig å si noe om, men det er meldt om svært få skader i forbindelse med fyrverkeri denne nyttårsaftenen. I Trondheim og Oslo ble to personer skadd etter å ha fått en rakett i øyet, men utover dette er det ikke meldt om alvorlige skader.

Det har heller ikke vært meldt om branner med alvorlige personskader så langt.