48-åringen, som opprinnelig er fra Island, ble sist sett gående langs riksvei 7 i Noresund i retning Hallingdal. Vel ett døgn senere står politiet nesten uten spor etter mannen. En flaske mannen skal ha båret på er funnet utenfor Noresund, men søk rundt funnstedet har ikke ført frem.

– Natt til mandag deltok om lag 35 mann fra politi, brannvesen og Røde Kors i letingen. Vi har gått bredt ut i letingen, men så langt har aksjonen ikke gitt resultater forteller stabssjef Magne Rustad i Nordre Buskerud politidistrikt.

Politiet og letemannskapene har også hatt bistand fra syv hundepatruljer fra Norske Redningshunder.

– Mannskapene ble dimittert ved 4-tiden, været var for dårlig til at det var forsvarlig å fortsette. Nå tar vi et par timers pause før vi starter opp igjen for fullt når det blir lyst, sier Rustad til NTB mandag morgen.

Den savnede var på vei fra Oslo hjem til Gol i Hallingdal, men måtte gå av bussen i Noresund sentrum i Krødsherad på grunn av beruselse. Han ble meldt savnet av familien søndag.

Den savnede er 180 centimeter høy, han har fyldig halvlangt mørkt hår, en liten mørk bart og et lite fippskjegg. Da han ble borte hadde han på seg olabukser og en mørk genser med flere farger på skulderpartiet. 48-åringen snakker norsk med sognesleng og islandsk aksent.