Tillatelsen til denne ransakingen var gitt av forhørsretten i Kristiansand, mens det var forhørsretten i Oslo som ga overvåkingspolitiet tillatelse til å ransake leiligheten i Brussel.

Mens han er stasjonert ute, har Viksveen leid ut huset sitt i Stavanger. Men han har beholdt en sokkeleilighet som hans sønn bor i, og som Stein og Suzanne Viksveen også benytter når de er i Stavanger.

— Jeg tror de fant enda mindre interessant på Hinna enn i Brussel. De tok blant annet med seg to fjersynsfilmer som jeg i sin tid var med på å lage. Den ene handlet om karnevalet i Köln og den andre om de nye, liberale tyske teologer, sier Stein Viksveen

I Brussel fant politiet en nøkkel som i sin tid tilhørte Viksveens bankboks i Hetland Sparebank. Boksen ligger nå i SR-Bank og har elektronisk lås som må åpnes med en kode. Da SR-Bank åpnet neste morgen, sto POT klar og åpnet boksen, med fullmakt fra meg. Der fant de min fars gamle gullur, som jeg aldri har fått til å gå, min kones fødselsattest og noen få andre personlige papirer. Vi har fått alt tilbake.

Familien Viksveen eier også et lite småbruk ved Farsund som de bruker som feriested, og en leilighet i Sør-Frankrike. Ingen av disse stedene er blitt gjennomsøkt, etter det Viksveen kjenner til.