Det startet med at en av sønnene i familien satte seg til motverge og yppet til bråk da betjeningen på en pub i Haugesund sentrum forsøkte å hindre ham i å posisjonere seg bak bardisken.

Vakter ble tilkalt, men mannen var ikke lydhør for anmodninger om å forlate stedet. Det endte med slagsmål, politi ble tilkalt og mannen ble kjørt til politistasjonen hvor han fikk en bot på 4.000 kroner.

Mens opptrinnet pågår, sitter faren, moren og en bror til den feststemte i puben og misliker hva de ser. Broren griper håndfast inn.

— Han drar til en politimann i ansiktet med knyttet hånd. Han sitter søndag i avhør, siktet for vold mot offentlig tjenestemann, sier operasjonsleder Trond Friberg i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.

Familiefesten er ennå ikke over: Far til de to guttene kommer etter hvert sine sønner til unnsetning. Han overfaller en politimann bakfra og skjeller lovens håndhevere kraftig ut. Han får en bot på 5.000 kroner, forteller Friberg.

Til slutt griper mor til de to sønnene inn: Hun klorer og slår polititjenestemenn i ansiktet. Dagen derpå - søndag - sitter hun i avhør - siktet for vold mot offentlig tjenestemann.

(NTB)