Ifølge Dagbladet har Ari Behn gjennom flere samtaler med avisen de to siste dagene ha bekreftet at han er en nær venn av prinsesse Märtha Louise.

Han ønsker imidlertid ikke å kommentere privatlivet sitt overfor Dagbladet.

Forfatteren Ari Mikael Behn er født i Århus i Danmark i 1972, og blir betegnet som en av Nor-ges mest lovende forfattere. 28-åringen fikk sitt gjennombrudd med sin første bok, novellesam-lingen «Trist som faen».

— Under utvikling Vennskapet mellom prinsessen og Ari Behn skal ha utviklet seg de siste månedene.

Flere personer som kjenner til det nære vennskapet mellom de to, hevder at det er et forhold under utvikling og at de to er mer enn bare venner, skriver Dagbladet.

Vennskapet skal også være kjent blant de ansatte på Slottet.

Dagbladet kjenner til at forfatteren og prinsessen har vært ute sammen ved flere anledninger, på kaféer og restauranter i Oslo sentrum.

Det ble slutt mellom Märtha Louise og sprangrytteren Bruce Godin en stund før jul. Etter bruddet flyttet prinsessen hjem til Norge for godt, og bor i dag i Professor Dahls gate på Majorstua.

Sexy Prinsesse Ifølge Behns venner, leier han en leilighet bare få hundre meter fra Märtha Louises leilighet.

I et nettmøte med Dagbladets lesere svarte han følgende på et spørsmål om hvem han synes er Norges mest sexy kvinne: «Foruten deg, er jeg nok sikker på at Norges mest sexy kvinne må være Märtha Louise».

FORFATTERVENN: Suksessforfatter Ari Behn skal i følge Dagbladet være prinsesse Märtha Louises nye, nære venn. FOTO: Trond Solberg, VG