Ifølge VG har presten i lengre tid irritert seg over naboen som han mener tar seg til rette på kirkens eiendom. Presten bor selv i en leilighet tilknyttet kirken. Natt til i går gikk han over til naboen for å vise sin harme.

— Jeg satt ute på verandaen et stykke unna da kjæresten min plutselig sa: Se der! Og der sto presten i lysthuset og tisset på hageputene som lå i en stabel på et bord. Han la ikke merke til at han ble iakttatt, sier et familiemedlem som passer huset i ferien.

— Jeg ble så forfjamset at jeg måtte le, sier kvinnen.

Tisset enda en gang

Hun ringte straks til eierne av huset, som tok kontakt med politiet. Men presten hadde ikke gjort seg ferdig.

— To av naboene kom ned til oss, og mens vi sto på verandaen og ventet på politiet, dukket presten opp igjen og tisset mer inne i lysthuset. En av oss gikk bort og spurte hva han egentlig drev på med. Da gikk han.

- Ja, jeg var sint

Overfor politiet erkjenner presten hva han hadde gjort, men sier til VG; - Jeg var på naboens eiendom, men jeg vil ikke si hva jeg gjorde der. Men jeg kommer ikke til å gjøre det igjen. Ja, jeg var sint. Naboene er noen skikkelige kverulanter

I går skrev presten et brev til naboene der han beklager det som skjedde, men også forklarer hvorfor han er så sint. Naboene er imidlertid ikke innstilt på å vende det andre kinnet til og akter å anmelde presten til politiet.