Onsdag foretok to politietterforskere en undersøkelse i Bomannsvika på Nesodden, etter tips fra publikum. Familien til savnedes samboer, Espen Bautz-Holter, har et sommerhus i det idylliske området ved Oslofjorden. Politifolkene returnerte imidlertid temmelig tomhendte etter endt oppdrag.

Heller ikke rundspørringene i 28-åringens nabolag i Homansbyen i Oslo har så langt ført politiet nærmere en løsning. Dør til dør-aksjonen fortsatte også onsdag kveld.

Savnedes samboer var onsdag ettermiddag inne til et nytt avhør, men det skal ikke ha satt politiet på nye spor. Bakgrunnen for avhøret var ifølge Abrahamsen at etterforskerne ønsket å sjekke informasjon som er kommet fra publikum de siste dagene.

Dykkere vil i løpet av helgen fortsette å søke etter savnede i Akerselva. Disse søkene ble startet tirsdag, men dykkerne har ikke anledning til å fortsette jobben før i helgen.

Benedicte Maxwell Iversen har vært savnet siden 2. påskedag. Hun ble sist sett noen minutter på 12 da hun var innom 7-Eleven i nabolaget sitt.

(NTB)

SAVNET: Benedicte Maxwell Iversen ble sist observert i en 7-Eleven-kiosk i Oslo 2 påskedag klokken 11.57.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX