Det var under musikkfestivalen by:Larm i Oslo at 22-åringen ble utsatt for voldtektsforsøk på et toalett. Overgriperen forsvant fra stedet, og kvinnen ble sendt til voldtektsmottaket på Legevakten i Oslo.

Politiet fikk de blodige klærne fra voldtektsmottaket til etterforskningen. Men politiet klarte ikke å finne gjerningsmannen og henla saken. Deretter fikk hun bevismaterialet i posten: En blodig truse og en genser, skriver VG.

– Plutselig satt jeg der med den blodige trusen og genseren i fanget. Det var et slag midt i ansiktet. Det er ingen som vil ha noe sånt tilbake etter en sånn opplevelse. Jeg sprang rett ut til søppelkassen og kastet alt sammen, sier 22-åringen.

Hun sier det var som et nytt overgrep.

Kvinnen fikk store problemet etter voldtektsforsøket, klarte ikke å fullføre skolen og turte knapt å gå ut døren. Hun gikk i terapi i lang tid, og var endelig på vei tilbake til et normalt liv da postpakken kom.

Politiet beklager at hun fikk tilsendt bevismaterialet uten forhåndsvarsel.

– Her har det skjedd en glipp, og det beklager vi sterkt, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt.