På en pressekonferanse fredag fortalte politiet at vitneopplysninger har ledet dem til et område ved Tønsberg skytebane, som ligger langs fylkesvei 525 i Re.

Hjulspor Ifølge Tønsbergs Blads nettutgave skal det dreie seg om hjulspor. Politiet tror nå at siktedes bil var hensatt i dette området i det aktuelle tidsrommet som politiet har fått tips om.

– Så langt kan jeg ikke bekrefte noe funn, men det er opplysninger som er så interessante at vi må undersøke dem. Det er knyttet opp til Caravellen og at den skal ha stått hensatt der den aktuelle morgenen, sier politiinspektør Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt til NTB.

Teknikere fra Nye Kripos var fredag formiddag på stedet. I tillegg vil det bli gjennomført hundesøk i området.

Det er i dette området den siktede skal ha blitt observert om morgenen 9. november, dagen Anne Sofie Blom-Pettersen forsvant.

Mange tips Vitner har forklart at de mener de så ektemannen i området noen kilometer utenfor Tønsberg sentrum mellom klokka 3.30 og 5.30 den aktuelle natten.

Opplysningene tyder på at han kom dit til fots etter å ha forlatt sin svarte VW Caravelle.

– Vet dere om den siktede i saken skal ha noen tilknytning til skytterklubben?

– Jeg har ingen opplysninger i den forbindelse, sier Sakrisvold.

– Vi er i en fase hvor vi samler informasjon, bearbeider informasjon og prøver å skaffe oss informasjon på alle mulige måter, slik at vi kan avklare hvor hun har tatt veien, legger han til.

Politiet i Tønsberg har mottatt godt over 100 tips i forbindelse med de siste dagers etterlysning av siktedes kjøretøy og det de mener er siktedes bevegelser. Ifølge politiet er flere av tipsene konkrete.