Mannen ble funnet omkommet i Oslofjorden ved Sjøstrand brygge på Nesodden lørdag 4. mars i år. Hittil har ikke politiet mottatt meldinger om savnede personer som stemmer med denne mannen.

Politiet har derfor utarbeidet tegninger av avdøde med klærne han var iført da han ble funnet, opplyser politiførstebetjent Torstein Sandstø ved Nesodden lensmannskontor i en pressemelding.

Avdøde bar preg av å ha ligget i sjøen i flere uker. Det er ikke noe i saken som tyder på at han har vært utsatt for en straffbar handling.

Mannen er mellom 35 og 45 år gammel, 180 centimeter høy, har normal kroppsbygning, mørkt brunt langt eller halvlangt hår med dreadlocks-fletter, kinnskjegg, lys hud og nordeuropeisk utseende.

Politiet opplyser videre at han var iført en svart skinnjakke med to striper, en rød og en grå, tvers over brystet. Han hadde en grå hettegenser på seg, svarte dongeribukser, vevet belte med rød og svart stripe, en firkantet beltespenne og brune vintersko.

Politiet har utarbeidet tegninger av den uidentifiserte mannen som ble funnet omkommet i Oslofjorden ved Sjøstrand brygge på Nesodden 4. mars i år.
POLITIET
Mannen har nordeuropeisk utseende.
POLITIET